Alle diensten


Mijn aanbod voor coaching en training bestaat uit 4 diensten:


- Een oriënterende (gratis) sessie van een uur om te ontdekken wat voor u echt belangrijk is in uw werk en uw leven (diagnostiek). Dit is gratis omdat ik het belangrijk vind om u de mogelijkheid te bieden om met mij, mijn praktijkruimte en mijn werkwijze kennis te maken en voor mij om kennis te maken met u en uw situatie. Dit gesprek kan echter ook op een andere locatie plaats vinden indien gewenst. Als het voldoende 'klikt' kunnen we praten over een eventueel vervolg.

- Een aanbod doen voor een individueel ontwikkelingsgericht coachingstraject. Een individueel coachingstraject kan pas een succes worden als het meerwaarde heeft voor u. Als het verlangen en de noodzaak groot genoeg is om er nu mee aan de slag te gaan. De eerste stap is stil te staan bij uw persoonlijke wensen, maar ook uw angsten en beperkingen. Deze beperkende overtuigingen en de blokkades moeten als eerste worden aangepakt. Voor deze vorm van dienstverlening zal ik uiteraard wel kosten in rekening brengen. De duur van een coachingstraject bepaald u zelf en hangt van uw streefdoel af. Kort als het kan en langer als het moet.

- Stress en burn-out coaching volgens de Bofit methode: Het terugdraaien en herstellen van de ziekmakende effecten van chronische stress.

-Therapie ondersteuning met Safe & Sound Protocol (SSP) een muziektraining voor de Nervus vagus

 


 

 

Ik ben als HBO+ verpleegkundige BIG geregistreerd en als life-, effortless- en stress- & burn-out coach, NLP practitioner, de transactionele analyse psychotherapieopleiding, als Matrixmethode professional gecertificeerd en sinds 2022 als Safe & Sound Protocol getraind en gecertificeerd. In het pand van waaruit ik werk zijn ook andere therapeuten en disciplines werkzaam. Ik kijk uit naar onze samenwerking.

 

 

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek van een uur. Via  geuzecoaching.nl@gmail.com  of   via 06-40760311 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

GeuzeCoaching.nl
Vandaag ga ik beginnen