GeuzeCoaching.nl

Soms moet je even stilstaan om op te kunnen merken wat er is......

Welkom op mijn website

 

Wat fijn dat u mijn website gevonden heeft. Op deze manier kan ik mezelf voorstellen en mijn diensten als coach aanbieden. Herkent u dat het soms lijkt alsof de wereld waarin we leven te snel, onvoorspelbaar en te veeleisend is geworden, zowel in werk als privé? Dat u het soms ook even niet meer weet en u zich lamgeslagen en angstig voelt? Dat de spanningen en stress te groot zijn geworden, waardoor u niet meer normaal kan functioneren op uw werk en thuis. Herkent u (beginnende) burn-out verschijnselen: emotioneel en fysiek uitgeput zijn 

Dat u overal antwoorden op moet hebben en beslissingen over moet nemen en dat het niet meer zo goed lukt? Juist de onzekerheid hierover maakt kwetsbaar.  Als u zichzelf hierin herkent en u dit verder wilt onderzoeken en aanpakken kan ik u mogelijk van dienst zijn. 

Ik wil samen met u onderzoeken wat echt belangrijk in uw leven is en u helpen bij het versterken van uw veerkracht, sociale vaardigheden en vergroten van uw (zelf-)inzichten. Ik kan u helpen bij stress regulatie, het opruimen van beperkende overtuigingen, onverwerkte emoties en negatieve ervaringen uit het verleden.

Dit opruimen geeft namelijk ruimte voor nieuwe perspectieven, waardoor het leven meer moeiteloos gaat aanvoelen. Een moeiteloos leven staat voor een manier van leven waarbij u met meer gemak kan zijn wie u echt bent en wat uw bijdrage aan deze wereld kan zijn. Van overleven naar een vrij leven. Hoe u van overleven weer kan gaan leven met meer plezier, gemak, verbondenheid en overvloed. Uw opdracht is uzelf tot volle bloei brengen en niet als een ander te willen zijn, dat mogen ze lekker zelf doen. 

Kortom: leren de regie over uw eigen leven in eigen hand te nemen.

Het mooie is dat uw lichaam al lang weet wat u wilt en nodig heeft, u hoeft hier alleen maar naar te leren luisteren. Hoe? Dat kan ik u leren. Als coach help ik u in contact te komen met uw natuurlijke staat.  Ik gebruik verschillende methodieken bij het coachen om u te helpen om meer moeiteloos te leren leven, uw eigen ruimte als vanzelf in te leren nemen en te doen waar u echt goed in bent.

Ik ben iemand die uw krachten en mogelijkheden met u wil onderzoeken, die durft door te vragen en u de ruimte geeft om uzelf te leren kennen, maar ook gepaste stiltes laat vallen. Ik wil u graag bij uw proces, deze transformatie helpen.

Deze website is mijn visite kaartje en de uitnodiging aan u om uw unieke bijdrage en uw echte zelf in deze wereld te onderzoeken en eventueel te veranderen naar een meer moeiteloze respons.